Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

monolog 

všechny recenze uživatele

Seriál, který můžou pravidelně opakovat a nikdy nebude nudit a své fanoušky si určitě najde mezi všemi. Nezapomenutelné je Alfovo neustálé ničení nebohého Williho, který přichází nejen o vlasy a peníze, ale často i o rozum. A neméně skvělý je i český dabing Oty Jiráka a slovenský Stano Dančiaka jako Alfů. Mimochodem, ALF znamená Alien Life Form = Cizí forma života. - Máme celkem deset hlavních orgánů, osm z nich jsou žaludky. Dal bych si nějakou kočku. - Alfe, že jsi nesnědl Luckyho? - Neřeknu nic, dokud si nepromluvím se svým právním zástupcem. - Alfe! - Copak jsem ti někdy lhal, Kate? - Jasně, spoustykrát. - Myslel jsem dneska. (tohle je takový fiktivní rozhovor z hlášek ze seriálu). ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, u mňa jasných 5 hviezd. Dialógy síce miestami nie príliš dotiahnuté, no pri Alfových hláškach v spojení s úžasným dabingom Stana Dančiaka ma ide od smiechu roztrhnúť. Keď sa pridá absolútny opak Alfovej osobnosti - suchár Willy, ktorého ide z každého mimozemšťanovho kúsku rozdrapiť či šibnutí susedia Ochmonekovci(na to priezvisko veru nezabudnem), máme namiešaný skvelý sitcomový koktejl. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som tak 2/3 epizod a sice som z toho nebol tak poblazneny ako male deti, ktorym potom vo velkom kupovali plysaka Alfa, ale celkom ma to bavilo. Klasicky rodinny serial ozvlastneny o postavu roztomileho a nezbedneho mimozemstana. Najviac si ma ziskal tym, ze si rad pochutnaval na mackach. Aj ked na zemi sa ho to snazili odnaucit. Skoda. Tuto haved treba vykynozit. He, he. No a aj clenovia rodinky boli sympaticky. A zabudnut nesmiem ani na otravnych susedov Ochmoneckovych. SK dabing s Danciakom sa tiez vydaril. 7/10. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom budu vždycky srovnávat s "Krok za krokem". Podobný, inteligentní humor, založený převážně na situacích u jídelního stolu. Asi jediný Jirákův dabing, kdy se mi hlavou nehonily myšlenky o hovnech,kokotech,prdelích a úkladných vraždách, tohle mu sedlo......................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Top Gear mi přeřadili do pořadů a tak jsem byl nucen zaplnit poslední místo v oblíbenejch seriálech! Vybíral jsem dlouho a myslim, že jsem nemohl vybrat líp:) ALF je uplně neodolatelnej jako "zvíře" a ten dabing Oty Jiráka je asi to nejlepší na tom seriálu!!! Ale abych byl fér, to místo v mojí desítce by si zasloužil klidně i Krok za krokem, Californication, Teorie velkýho třesku atd...seriálů je hodně, ale pozic málo:) Ale ALF byl prostě tak nějak vejš... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Seriál sa nakrúcal v rokoch 1986 až 1990 a podieľalo sa na ňom 12 režisérov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Skutočná adresa domu Tennerovcov, kde sa seriál natáčal, bola 708 Moreno Avenue, Brentwood, Los Angeles, Kalifornia. (Raccoon.city)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama