Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Nancy Drew právě nastoupila do školy a zatímco si vyrazí s kamarády Bessem a Georgem za zábavou, hvězda fotbalového týmu Jesse upadne do komatu. Nancy cítí, že za tím musí být něco víc, a začne pátrat na vlastní pěst, co se doopravdy stalo. A tak se záhy stane, že je zatčena, vyšetřována a málem vyloučena ze studií. Nic ji však nemůže odradit od toho, aby zjistila, co se Jessemu skutečně přihodilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nancy Drew 2002 je přesně na půl cesty mezi seriálem z roku 1995 a filmem z 2007. Čistě chronologicky, tak i kvalitou. A jelikož se opět jedná o adaptaci předlouhého seriálu a výsledkem je jediný televizní filmeček, ztrácí taková Nancy své hlavní kouzlo. Ale samozřejmě chápu, že byla snaha uspěchat jakoukoli novou Nancy, aby ji bylo možné věnovat Carolyn Keene aka Mildred Wirt Benson. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Marieh Delfino, která mi silně připomíná Alicii Silverstone je jediný klad na jinak průměrném příběhu holky, která chtěla za každou cenu odhalit pravdu o drogách na jedné proslulé škole. V podstatě ztráta času. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film je součástí cyklu The Wonderful World of Disney (od r. 1995). (NinadeL)
  • Snímka je venovaná pamiatke autorky predlohy Mildred Wirt Bensonovej, ktorá zomrela počas nakrúcania. (ash99)
  • Snímka vznikla podľa románu z literárnej série Mildred Wirt Bensonovej, kde je hlavnou hrdinkou šikovná, nezdolná a zvedavá Nancy Drewová. (ash99)

Reklama

Reklama