Reklama

Reklama

Případy otce Dowlinga

(seriál)
  • USA Father Dowling Mysteries (více)
USA, (1989–1991), 32 h 58 min (Minutáž: 46 min)

Kamera:

Rick Anderson

Hrají:

Tom Bosley, Tracy Nelson, Mary Wickes, James Stephens, Thomas Calabro, Frances Bay, Stella Stevens, Malcolm Danare, Bruce Abbott, Dennis Burkley (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Otec Dowling, starší katolícky farár z chrámu sv. Michala v Chicagu, zbožňuje detektívne romány. Ako nadšený detektív – amatér rád fušuje polícii do remesla a s pomocou rádovej sestry Stephanie na vlastnú päsť vyšetruje kriminálne prípady, ktoré sa odohrali v jeho blízkom okolí. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když už trávíte čas sledováním poledních seriálů dole v obýváku, tak je toto pořád lepší než utahování smyčky nahoře na půdě. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Farář by měl častěji bojovat o spravedlnost, nejen vytahovat ze státu peníze. Na tohoto faráře by měli další navazovat.***(6.10.2010) ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Otce Dowlinga mám rád. Je to vyšetřovatel ze staré školy, ale není tuctový jako Fletcherová, Sloan či Matlock, řadí se k těm lepším, jako Columbo nebo Kojak. Má všechno, co má takový správný seriál mít - sympatického hrdinu, zajímavé případy a jemný humor. Scénáře jsou sice trochu jednoduché, ale vždyť je to také jednoduchý krimi seriál. A pohodový seriál. Příjemně se u toho relaxuje a Tom Bosley je sympaťák (k čemuž pomáhá i kvalitní český dabing). ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Na této databázi seriál asi někomu radost neudělá, jelikož detektiv je dědek a navíc dokonce kněz :))) Zajímavá variace na Chestertonova Otce Browna. Jinak závěrečná parafráze na Sherlocka Holmese nemá chybu! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Z mnohých podobných seriálů (Diagnóza vražda, To je vražda, nachcala,...) mi Dowling vychází ze všeho nejlépe, dokonce i když je flanďák a k ruce má jeptišku. Přišlo mi totiž, že scénáře psal někdo jiný, než zfetovaný Mongol a celý dojem je tak nějak pozitivní. Zajímalo by mě, jestli otec ví, jaký je rozdíl mezi knězem a jebákem. 50% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama