Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

vincent 

všechny recenze uživatele

No ja mam pocit, ze tych King of Queens sitcomov asi bude viac. Najprv som nechapal nizke hodnotenie ale vsetko to asi bude v dabingu. Tento serial ma 11 serii, tak asi v tom bude nieco, vsakze?! No ako tak, ja to pozeram vo vybornom anglickom originaly a nemam mu co vytkut. Prave som skoncil 6tu seriu a chrochcem blahom. Tato seria nemala jedinu hluchu cast. Vynikajuce dialogy, perfektne a uveritelne odohrane plus polosialeny Stillerov foter Arhur. Je skoda, ze sa prave tento sitcom obaluje sedomodrou farbou pordpriemeru, pretoze fakt je ten, ze tento serial kladie kazdou seriou ladku vyssie a vyssie. A to vsetko bez emocnych natahovakov ake sa obcas pouzivali napriklad v Priateloch. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu mám hodně kladný vztah. Každý rok na něj koukám v Rakousku v německém znění a nikdy jsem ho v jiném znění neviděla. A musim říct, že nadabovaný to tam mají vážně skvěle. Celkově jsem viděla necelou půlku a postupně to chci dokoukat všechno. Baví mě úplně každý díl. Vždycky se u toho hodně nasměju. 85%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký televízny seriál "Dvaja z Queensu" (The King of Queens) sa točil v priebehu rokov 1998 až 2007. Takmer desať rokov, čo ma dosť prekvapuje, že sa našla skupina divákov, ktorí to sledovali. Ja som tomu nikdy neprišiel na chuť. Nezdalo sa mi to zábavné, vtipné, ani zaujímavé. Ústredná manželská dvojica Doug a Carrie bola mdlá, nudná, bez iskry. Moc sa ku sebe veru nehodili. No a ten starý páprda Arthur, otec Carrie, mi občas poriadne liezol na nervy. Nesympatický chlap. Bolo to celé také akési nemasné neslané. Podpriemerný, nevýrazný americký sitcom. ** ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom obecně drží dvě věci: komediální kvalita scénářů a charisma účinkujících. Dva z Queensu jsou v kategorii sitcomů, které stojí na kadenci vtipů, které stojí za zasmání, v čemž bohužel dost selhává. Vlastně jsou podobně nemastné neslané jako třeba Joey, ale tam se divák prostě dívá na Le Blanca a vzpomíná na Přátele. Dva z Queensu ale nikoho takového, kvůli komu byste si sedali znovu a znovu před obrazovku nemají, nikdo jako třeba Kat Dennings ve Dvou sockách nebo neuvěřitelný Rick Gervais v Kanclu se tu neobjeví. Je tu jen Kevin James, a ten sám tenhle sitcom do první ligy nedotáhne. Viděno cca 8 dílů ()

hiroito 

všechny recenze uživatele

Kevin James jako představitel nové generace bavičů v tomto seriálů přímo září. Jestliže mám problém, že některé filmy nebo seriály nedávají smysl v kontrastu se skutečností, tak musím říct, že se v tomto seriálu trošku i vidím. Vtipy, scénky nebo jen průpovídky dávají smysl a není to přehnané do extrémů. Jinak velkým fanouškem seriálu je i Will Smith a také díky tomu sním K.James hrál ve filmu Hitch, kde si ho Smith osobně vybral:-) ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • Poslední 9. série má pouze 12 epizod, zatímco ostatní série jich mají 22. (prokda)
  • Larry Romano (Richie) odešel ze seriálu, protože dostal nabídku do seriálu Kristin (od r. 2001). (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama