Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Dlouhá cesta ke štěstí (E33)

(epizoda)
  • Německo Der lange Weg zum Glück (více)

Obsahy(1)

Po nezdařených zásnubách odjíždí mladá žena zapomenout na své zklamání k dávnému příteli. Netuší, že se blíží k nové lásce. Eleanor Deanová měla těsně před svatbou, když přistihla svého snoubence s jinou dívkou. Okamžitě vztah ukončila. Potřebovala se vzpamatovat z utrpěného otřesu, a tak odjela v doprovodu dávného kamaráda Toma Talbota do klidného hotelu v přímořském letovisku, aby se vzpamatovala. Seznámila se tam s Tomovým sourozencem Frederikem, jehož manželka zemřela za velmi záhadných okolností. Mezi bratry panuje napětí, přiživované přítomností mladé ženy. A Eleanor se dozvídá stále víc o jejich minulosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

moviepill odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psí exkrement. Tisíckrát jedno a to isté. "Láska","dlhá cesta", "šťastie"... jak sa na to inteligentné ženy môžu pozerať? Rosamunde Pilcher mali už dávno zatvoriť za trojité hrubé sklo... Fuj! ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

S mou drahou jsme si oblíbili adaptace Rosamundy Pilcher a skoro každý díl se nám dosud líbil. Nádherné exteriéry Cornwallu, romantické momenty a někdy i zajímavě vystavěné zápletky dělají z volné série příjemné pokoukání a hlavně společný relax po večerech.  I včera to vypadalo slibně v první polovině, ale pak přišlo zklamání. Střídání toho tamtoho s vynuceným hepáčem prostě neklaplo. A to i přesto, že hlavní představitelka byla velmi pohledná. Dávám tři jen pro to prostředí a přehlídku těch starých anglických bouráků. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama