Reklama

Reklama

Jak car Petr ženil mouřenína

  • Sovětský svaz Skaz pro to, kak car Petr arapa ženil (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednou dostal car Petr malého černošského prince, dobrého a inteligentního chlapce, který se rychle od Petra všemu naučil. Mouřenín byl odeslán do Francie, aby si prohloubil své znalosti a naučil se způsobům. Když se vrátil z Paříže, zamiloval se na jednom z bálů do dcery bohatého šlechtice Nataši. Tato událost změnila postoje okolí i samotného cara k mladému mouřenínu. Ale nemilost vedla mouřenína pouze k hledání pravdy. Za velkorysost a odvahu, kterou prokázal, začala Nataša opětovat jeho lásku. A nově na něj začal nahlížet i car Petr. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

dyfur 

všechny recenze uživatele

Kedysi videné v kine....po dlhom čase opäť som pozrel....mal som za to,že to bude celkom fajn,ale po čase hmm :( .... je to robené ako pseudokomédia typu Barón Prášil v smiešnej výprave...a tým je povedané všetko....ozaj nič moc.Pre mňa to má cenu skôr ako raritka,ktorej je málo ako niečo čo by za niečo stálo.....prvý komentár u daného filmu. ()

Související novinky

XIX. ročník Semináře ruských filmů Hodoním 2012

XIX. ročník Semináře ruských filmů Hodoním 2012

21.10.2012

...se letos poprvé uskuteční v Hodoníně v kině Svět ve dnech 9. – 11. listopadu 2012. Hlavním tématem letošního ročníku se staly dvě zásadní ruské osobnosti: Alexandr Sergejevič Puškin (1799 - 1837)… (více)

Reklama

Reklama