Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa Wilksová se stane očitou svědkyní vraždy jejího muže Vinnieho, kterého zastřelili kvůli drogám. Jí se podařilo z bytu utéci. Na policii nahlásila, že našla svého muže mrtvého, když se vrátila z práce domů. Tento případ vyšetřuje policistka Stacey Palmerová, jenže už cestou k Lise po ní kdosi střílí. Stacey se podaří muže zneškodnit a Lisu odveze ke své sestře Cindy, která vede nadaci pro ženy. Sleduje je však další auto - a brzy dojde k přepadení domu nadace, přičemž zahyne více osob. Lisa se nakonec Stacey přizná, že vraha svého muže viděla. Telefon v domě však nefunguje a také Staceyinu vysílačku v autě už gangsteři zničili (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle si pamatuju jako desnou srandu prvni Wynorarna co sem kdy videl ta scena prepadeni nadace byla fakt megaulitla tenhle film ma tak nizky hodnoceni protoze co jsem to sjizdel tak to krome mne nehodnotil zadnej Wynorskiho fanda a to je skoda neni to tak zly jak tu to hodnoceni radoby vypovida ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto tupý scénáristický guláš bez jakéhkoliv náznaku inteligence nebo zábavy.Amatérské přestřelky,chabé herecké "výkony" spolu s naprostou tupostí scénáře zajišťují spravedlivé ohodnocení odpad! ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

5 % za vloženou snahu něco natočit. Při jedné scéně nejenže se podivně mění poškození auta, ale v jednou záběru se dokonce změní i značka. Chvilku se z Lincolna stává Chevelle. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama