Reklama

Reklama

Cyklosalon.tv

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021, 25 min

Obsahy(1)

Týdeník ze světa kol i příbuzných přibližovadel, pro začátečníky, hobíky i profi cyklisty! Informace o nových modelech, trasách na výlet i do práce, jak jezdit bezpečně, jak se o své kolo starat i co si vzít na sebe a s sebou. Cyklosalon.tv jsou i vzrušující výzvy, zajímavé soutěže, mimořádné výhry a nevšední hosté! Ať jste jen praktický uživatel, výletník nebo cyklistikou přímo posedlí, Cyklosalon.tv vám poskytne aktuální informace, zábavu i pocit bezpečí. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cyklosalon je takový nízkorozpočtový, ale sem tam dost užitečný pořad pro všechny cyklozm*dy, jako jsem právě já. Tipy na cyklovýlety jsem řádně ocenil. Jen některé reportéry bych vyměnil za méně prkenné bytosti. ()

VerJer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty woe to je mrdkosranec. Recenze na Elektrokolo od mountfieldu je mazec, sice slepice nerekne nic o kole (vydrz, duse-bezduse, kazeta, pruzina nebo vzduch ale ze to ma display a zvonek se clovek dozvi. Proc proboha delaji porad o kolech debilove kteri snad ani na kole nejezdi? Recenze mestskeho kola to same. O kole hovno ale maji tri barevne varianty. Vazeni vyserte se na to a jdete delat neco cemu budete alespon trochu rozumet. Kvalitou jste na urovni demetniho Autosalonu kde tlustej blbec Pepek mele stale ty sva hovna a ukazuje svoji Pepinku. Stale zaplaceno skodovkou. A kvalita recenzi je uplne stejne, vzpominam jak recenzovali servisy a nejlepe vysel samozrejme autorizak skodovky. Problem byl v tom, ze zadani v tech predchozich znelo: vymente mi svetlo a v autorizaku bylo: tkontrolujte mi svetlo. Prekvapive se svetlem nic nebylo a jediny autorizak tedy doporucil svetlo nemenit. No komedie. A ted jste ten samy sranec aplikovali a na cyklosalon. ()

Reklama

Reklama