Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měsíc únor. Skladník Oskar urazí zelinářku Jiřinku (Lenka Termerová) slovy „koktavá padavka“. Řidič, co vozí zeleninu, je na ni ale milý, z čehož si ona hned vyhodí, že má o ni zájem, je ale zklamaná. Dobrotivá Anna (Jiřina Švorcová) jí vezme na logopedii, aby ji odborníci pomohli s vadou řeči. V prodejně se objevuje na návštěvě syn vedoucího prodejny Václav Karas (Petr Svojtka), student medicíny. Anně nadbíhá zástupce vedoucího prodejny Vilímek (Zdeněk Řehoř). Na scéně se objevují nově maminka Anny Holubové (Dana Medřická), zdravotní sestra a vlezlý exmanžel Holub (Josef Langmiler), který se po rozvodu přestal zajímat o své děti. (sator)

(více)

Recenze (7)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezký příběh Jiřinky. Parádní scénka s chlebíčky a vochechulí ("Ta paní má na ty chlebíčky přednostní právo"). Sledujeme postupné prohloubení vztahu mezi Švorcovou a Haničincem; rovněž se dozvídáme, že dcera Boušková i přes rozvod z jeho viny nedá na svého otce dopustit. Tato postava (dcera Anny Holubové) je hrozná kráva a zasloužila by nakopat do zadku. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já bych se sstarala sstrašně rráda.... Překrásná melodie, doprovázející tuto epizodu o jedné zdánlivě nešťastné, trochu zadrhávající vedoucí svazu mládeže a zároveň oddané zelinářky, patří rozhodně k tomu nejlepšímu, co zde nadaný Jan F. Fischer předvedl. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měsíc únor. Skladník Oskar  urazí zelinářku Jiřinku (Lenka Termerová) slovy koktavá padavka. Řidič co vozí zeleninu je na ni ale milý, z čehož si ona hned vyhodí že má o ni zájem, je ale zklamaná. Dobrotivá Ana (Jiřina Švorcová) jí vezme na logopedii aby ji odborníci pomohli s vadou řeči. V prodejně se objevuje na návštěvě syn vedoucího prodejny Václav Karas (Petr Svojtka), student medicíny. Aně nadbíhá zástupce vedoucího prodejny Vilímek (Zdeněk Řehoř). Na scéně se objevují nově maminka Anny Holubové (Dana Medřická), zdravotní sestra  a vlezlý  exmanžel Holub (Josef Langmiler) který se po  rozvodu přestal zajímat o své děti. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama