Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vedoucí samoobsluhy Karas věnuje synovi Vendovi za úspěšnou zkoušku z anatomie auto. Anna čeká na Karla, ten však po Jirkově návratu před samoobsluhou není. Karas se dozví, že jeho syn má poměr s kolegyní Petrou, která má malou nemanželskou dceru Kláru. Navíc zjistí, že syn neudělal  další zkoušku, protože se nemohl učit – Klárka celou noc plakala. Vezme mu teda klíče od auta a oznámí mu, že je vrátí až po úspěšně složené zkoušce. Karel si uvědomí, že bez Anny nemůže existovat, a přijde za ní. Anna chce pod dojmem jeho příchodu oznámit Jirkovi, že jejich vztah se definitivně skončil. Ten jí však s dětmi přinese dárky k zítřejším narozeninám, a tak se rozchod manželů opět odkládá na neurčito... (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto se nacpat do baráku chce pevné nervy i žaludek na obou stranách. Aspoň že ta babi má rozum a říká, jak to je. Na Karasova syna jsem se nijak zvlášť netěšila a vida, jak byla tato linka zajímavá. 3,5* ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nic nemůžete brát jako ponížení, když Vám to vrátí syna...". Jeden z nej dílů. Opravdu skvělé dialogy, některé lehce zrudlé, ale celkový příběh o Škodě Rapid, jako poctivém daru od srdce, tedy než se objeví generační rozkol v konzervativních názorech na obraz rodiny, nabízí skvělého drámo Menšíka, kterého dokonale doplňuje stejně laděný vývoj v životě Anny Holubové...smutní a trápí se, i když venku čeká někdo, kdo ji miluje. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míša (Jana Boušková) recituje verše: "Lásko, tvou odvrácenou tvář nelze spatřit z žádného bodu ve vesmíru, a přesto sbíráme síly, abychom ji k sobě obrátili, naráz, oči v oči, ústa k ústům, i kdybychom měli oslepnout, i kdybychom měli umřít!" Jedná se o část rozsáhle básně " Pro přítelkyni Luny" od básníka Františka Hrubína. Báseň vyšla například ve sbírce "Až do konce lásky". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Vůz, který dostane darem Karasův syn (Petr Svojtka) od otce, je Škoda 110 R, vyráběný v letech 1970 až 1980. Svým sportovním vzhledem neměl konkurenci nejen na našich silnicích, ale v celém tzv. socialistickém bloku a dokonce se prosadil i na západ od našich hranic. Bylo vyrobeno 57 tisíc kusů a uvádí se že 90 % šlo na vývoz. Získat ho nový v Československu bez protekce či pořadníku na léta dopředu nebylo možné. Cena v roce 1973 činila 78 000 Kč, což při průměrném platu 1 300 Kčs byla suma naprosto astronomická. (sator)
  • Míša (Jana Boušková) recituje verše: „Lásko, tvou odvrácenou tvář nelze spatřit z žádného bodu ve vesmíru, a přesto sbíráme síly, abychom ji k sobě obrátili, naráz, oči v oči, ústa k ústům, i kdybychom měli oslepnout, i kdybychom měli umřít!“ Jedná se o část rozsáhle básně „Pro přítelkyni Luny“ od básníka Františka Hrubína. Báseň vyšla například ve sbírce „Až do konce lásky“. (sator)

Reklama

Reklama