Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav zradil Růženku, protože cirkus zradit nedokázal. Jako řediteli se mu podaří o deset let oddálit úpadek podniku, který jeho majitel Petr Berwitz špatně vede. Ten se po posledním návratu do Hamburku snaží výhodně prodat budovu i s pozemkem, ale po zlé zprávě je raněn mrtvicí. Teprve nyní předal ochrnutý Petr Berwitz majetek dceři a zeťovi a nechal se Anežkou odvézt k její rodině do Bruselu, kam odjíždějí i teta Hammerschmiedová a starý Malina. Jenomže už je pozdě na odprodej přebytečných zvířat a na radikální změny. Dluhy jsou obrovské a krach cirkusu neodvratný... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vtedy ste mi zachránil život." - "O tom nič neviem." - "Ale ja áno." Mimoriadne silné, smutné a dojemné. V tejto epizóde zo scény (za diametrálne odlišných okolností) odchádzajú dve skvelé postavy a je to festival sĺz. Skáčeme o 10 rokov dopredu. Je po svadbe z povinnosti a Vašek má syna, ktorému síce skvele idú počty, lež šanca, že z neho raz bude dedič cirkusu je prakticky nulová, keďže sa bojí aj papagája. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další přelomová epizoda, kde se toho hodně odehraje (svatba z nutnosti) a odchází nám tu hned několik charakterů, které jsme dlouho sledovali (kromě Berwitze a Gaudeama ještě starý Malina, teta Hammerschmiedová, Růženka a prakticky i Anežka), některé z nich neodcházejí šťastně - hlavně Berwitzova linka je hodně silná a dojemná. Hanzlík nám taky trochu zestárnul i v seriálu a hned to vypadá líp. Jen to překopání charakteru Helenky proti knize je škoda a herecký výkon její představitelky za moc nestojí - přitom nechci shazovat výkony Němců, minimálně Werner Possard a Katja Rupé byli dobří. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama