Reklama

Reklama

Cirkus Humberto

(seriál)
  • Západní Německo Zirkus Humberto
všechny plakáty
TV spot 10
Drama / Rodinný / Historický
Československo / Západní Německo, 1988, 10 h 35 min (Minutáž: 52–55 min)

Předloha:

Eduard Bass (kniha)

Kamera:

Andrej Barla

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Petr Haničinec, Kathy Kriegel, Josef Kemr, Martin Růžek, Jiřina Bohdalová, Radoslav Brzobohatý, Claudine Coster, Josef Dvořák (více)
(další profese)

Epizody(12)

Jeden z nejvýpravnějších seriálů České televize podle slavného románu Eduarda Basse, k němuž složil hudbu Karel Svoboda a ústřední melodii nazpíval Karel Gott. Životní příběhy šesti generací rodu Humberto zobrazují pohnuté osudy lidí, kterým se cirkusová manéž stala osudem. (Česká televize)

Recenze uživatele paascha k tomuto seriálu (1)

Cirkus Humberto (1988) 

Celkem nezábavná spatlanina všeho možného se směsí sympatických (českých) a nesympatických (německých i českých) herců a rádoby herců. Jako pokus o zfilmování knížky o cirkuse to ujde, i když to dře. Ale já cirkus nesnáším, takže na mě nedejte:-) ()

Související novinky

Zemřel režisér František Filip

Zemřel režisér František Filip

09.01.2021

Ve věku 90 let zemřel český režisér a scenárista František Filip. Zprávu o úmrtí plodného tvůrce televizní produkce přinesla Česká televize. Absolvent pražské FAMU má k dnešnímu dni na svém kontě na… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Radoslav Brzobohatý: 1932 - 2012

Radoslav Brzobohatý: 1932 - 2012

13.09.2012

Pouhý den před svými osmdesátinami zemřel ve středu 12. 9. jeden z nejvýraznějších českých herců druhé poloviny 20. století. Byl představitelem hlavně mužných rolí, drsnějších i těch, díky kterým byl… (více)

Reklama

Reklama