• johhny007

ROZPOČET:-------- VÝDĚLKY: $3,878,993 (30.12.2011)

• BradleyT

"Outsideri vitezi" po tisicateprve, ach jo.... to asi zase nekam museli soupnout detske neherce z disneyy channelu.(8.8.2011)

Obvyklý příběh o podceňovaném týmu, který dokáže nemožné a navíc podle skutečně skutečné události. Sice chybí velké hollywoodské hvězdy,ale filmu to nijak neškodí možná právě naopak. Co tenhle film opravdu dostává nahoru je hodně povedený soundtrack, který kromě mexických kytar obsahuje třeba i dobový rock n' roll i trochu popu. Logika moc neskřípe akorát je to v závěru divně sestříhané při záběrech na lidi v Monterrey kolem rádia(výsledková tabule nesedí s děním na hřišti). Bavil jsem a nejen proto, že podceňovaným týmům se prostě fandí, ale i vedlejší linky filmu a vtípky jsou prostě fajn. Pokud nemáte odpor k tomuhle druhu sportovních filmů tak se na něj podívejte určitě(2.8.2011)

Kdo zná baseball, ví, jak je těžké zahrát perfect game (zatím poslední 20-tou perfect game v historii MLB zahrál Roy Halladay v květnu 2010). Samozřejmě zápasy jsou trochu divně sestříhané, ale jinak to byla příjemná podívaná. Za 4*(9.8.2011)