Reklama

Reklama

Matt Schulze

Matt Schulze

nar. 03.07.1972 (51 let)
Saint Louis, Missouri, USA

Biografie (1)

Matthew Steven "Matt" Schulze (nar. 3.7.1972) je americký herec a hudobník. Matt sa narodil v St. Louis, Missouri. Vo veku 16- tich rokov sa presťahoval do Atlanty, kde študoval hru na gitare na Atlanta Institute of Music. Potom pracoval v Los Angeles ako štúdiový muzikant. Vo filme debutoval v roku 1998 v známom hite BLADE. O rok neskôr získal hlavnú úlohu vo filme Woodyho Keitha DEMENTIA. V roku 2002 sa vrátil v pokračovaní filmu Blade a v tom istom roku hral… (více)

Zajímavosti (7)

Mr. Brooks (2007)

  • V přestřelce na hotelové chodbě mezi detektivkou Atwoodovou (Demi Moore), Meeksem (Matt Schulze) a Sarah (Traci Dinwiddie) se docílilo správného kontrastu záblesků střelby a zářivek tím, že na světla bylo přiděláno zařízení, které reagovalo na zvuk střelby a tím světlo aktivovalo. Světlo na scéně tedy dirigovali sami herci. (Othello)

Kurýr (2002)

  • Když Lai (Shu Qi) používá počítač, projíždí několik jiných fotografií než narazí na tu Wall Streetovu (Matt Schulze). Všechny jsou členů štábu a jména u těchto snímků jsou vtipy. Např. "Gordon Zola", "Christiane Isme", atp. (c.tucker)

Galerie (23)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama