Reklama

Reklama

Natalja Sedych

Natalja Sedych

nar. 10.07.1948 (75 let)

Biografie (1)

Narodila se 10. července 1948 (uváděno též 1949), její otec byl plukovníkem letectva, matka filoložka. Natálie absolvovala baletní školu při Velkém divadle. když jí bylo 14 a půl roku, byla vybrána do filmové pohádky Alexandra Roua „Mrazík“ (1964), v níž představovala hodnou a pracovitou Nastěnku. Tehdy v tomto filmu také dostala první polibek od Eduarda Izotova, který hrál Ivánka. Natočila pak ještě pět filmů. Z nich u nás známější je další Rouova pohádka „Ohněm,… (více)

Zajímavosti (10)

Mrazík (1964)

  • Natalja Sedych (Nastěnka) musela při natáčení absolvovat i několik fyzicky náročných scén. K nejtěžším patřila ta, v níž svou nevlastní filmovou sestru Marfušu (Inna Čurikova) zachraňuje ze špinavé studené vody plné pijavic. Než se do ní odhodlala skočit, třikrát se rozeběhla a zastavila. Pomohlo, až když režisér Alexandr Rou zvýšil hlas. (Pampa)

Mrazík (1964)

  • Inna Čurikova (Marfuša) spomína na svoju filmovú sestru Natalju Sedych (Nastenka). "Snažila som sa ju niečo naučiť, ale márne. Bola to baletka, krehká a tichá. Pokúšala som sa ju naučiť hovoriť hlasnejšie a trápila ju rečníckymi cvičeniami, ale bez úspechu, bola stále jemná a nežná." (Raccoon.city)

Galerie (15)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama