Reklama

Reklama

Michael C. Williams

Michael C. Williams

nar. 25.07.1973 (50 let)
Bronx, New York City, New York, USA

Zajímavosti (5)

Záhada Blair Witch (1999)

  • Film mohl mít trochu jiné zakončení. V závěru jde Heather (Heather Donahue), která z trojice zbyla jako poslední, do sklepa, kde najde Mikea (Michael C. Williams) v rohu, stojícího čelem ke zdi. Byl ještě jeden návrh, a by při vstupu do sklepa viděla Mikea „ukřižovaného“ do tvaru voodoo panenek, které předtím našli v lese. Ale režiséři usoudili, že bude vhodnější ponechat původní konec, protože si to divák spojí s tím, jak dle příběhu zabíjel děti původní majitel domu Rustin Parr. (Nick321)

Záhada Blair Witch (1999)

  • Joshua Leonard nemal byť ten, kto zmizne na konci filmu. Pôvodne sa to malo stať Williamsovej postave, lenže tvorcovia uprednostnili tento krok. Leonardovi to vyhovovalo, pretože sa chcel zúčastniť koncertu rockovej kapely Jane's Addiction, čo mu predčasný koniec natáčania umožňoval. (WalterIK7)

Záhada Blair Witch (1999)

  • V průběhu natáčení se nejvíce "štěkly" postavy Joshuy a Heather, ale tvůrci materiál sestříhali tak, že se ještě méně v lásce mají Heather a Mike - a že Mike s Joshuou nacházejí společnou řeč v kritizování Heather. (kriplozoik)

Galerie (14)

Reklama

Herec

Scenárista

Krátkometrážní
2013

Four Corners of Fear (seriál)

Reklama

Reklama