Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

25.01.2015 Autor Rob Roy

Jim Mickle si dlouhodobě buduje pověst kvalitního žánrového režiséra atmosférických nízkorozpočtových filmů. Země kůlů, We Are What We Are a naposledy jižanská noirová kriminálka Cold In July ho postupně zviditelnily natolik, že si tohoto mladého tvůrce všimlo i větší studio Legendary Pictures. Právě pro něj natočí nyní pětatřicetiletý Mickle projekt Esperanza. Ten vychází z knihy „The Esperanza Fire", která je založena na případu skutečných kalifornských požárů z roku 2006 a tragických bojů požárníků. Ještě předtím ale Mickle spolu se svým dlouholetým kreativním kolegou Nickem Damicim vytvoří šestidílnou televizní minisérii pro Sundance Channel „Hap and Leonard". Pulpová jižanská krimi o dvojici nesourodých detektivů se odehrává v 80. letech a je adaptací knih Joea R. Lansdalea. Projekt byl definitivně odklepnut v listopadu a natáčet by se mělo začít v nejbližších měsících. Mickle a Damici jsou producenti a scenáristé a sám Mickle bude režírovat neznámý počet dílů.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama