foto

Zdeněk Suchý

  • nar. 7.8.1963 (53 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
2010 Škola princů (TV film)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Kolotoč (TV film)
2006 Pakárna (TV seriál)
2004 Horem pádem
2003 Čert ví proč
2002 Musím tě svést
2000 Samotáři
1996 Šeptej
1987 Pravidlá kruhu

Dokumentární

2012 Zelená poušť
2006 Musím ti to říct (studentský film)

TV pořady

2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
2003 Poprask (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Milan už jde (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)

Režijní filmografie

1991 Český revival (TV film)

Dokumentární

2013 ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
2012 Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
2010 1082 týdnů
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2007 Vladimír Mišík & Etc. (koncert)
Wohnout - AHOJ DĚDO aneb co tebe čeká, nás zatím nečeká (koncert)
2006 Jiřina Bohdalová - neuvěřitelných 75 (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1995 Dancing Barefoot (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)
Pomáhej s humorem – Konto Bariéry (TV pořad)
1996 60 (TV pořad)
1993 Trip (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Dan Bárta & Illustratosphere - Maratonika (hudební videoklip)
2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
1998 Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1995 Dancing Barefoot (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace