foto

Filip Míšek

  • nar. 1980
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hudebník, skladatel. Zakládající člen kapely Khoiba, se kterou nahrál, autorsky se podílel na dvou albech, dvou EP a koncertoval v Čechách a po Evropě. V současné době tvoří pod pseudonymem Dikolson. Jeho debutové album "The Bear is Sleeping Now" vyšlo v roce 2011 u labelu Minority Records a posléze v roce 2013 v Japonsku u labelu Friend of Mine Records. Skládá hudbu k filmům (např. Restart, Den draka, Rozkoš) a také k divadelním a tanečním představením (např. Podmínka zániku, Antikody, Boys&Girls).

Skladatelská filmografie

2016 Ani ve snu!
2015 Krisztina (studentský film)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)
S nadějí i bez ní (divadelní záznam)
2013 Rozkoš
2009 Den draka (studentský film)
2005 Restart
2002 Trickster

Dokumentární

2014 1989: Z deníku Ivany A. (TV film)
2012 České děti

Herecká filmografie

2005 Khoiba - Tortourism (koncert)

TV pořady

2006 ČRo Radio Wave (TV pořad)
2004 Klobouček (TV pořad)
Metro (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 Khoiba - Facilities (hudební videoklip)
Khoiba - That Reason (hudební videoklip)
2004 Khoiba - Make No Silence (hudební videoklip)
Khoiba - Pathetic (hudební videoklip)
Khoiba - 202 (hudební videoklip)
2003 Khoiba - Not As It Seems (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace