foto

Vít Rohr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 O Noře (studentský film)
Všechno (studentský film)
2015 Road-Movie (studentský film)
2014 Parádně pokecal
SAN (studentský film)
Uvidíme? Uvidíme… (studentský film)
Už mám zase chuť na chlebíčky (studentský film)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace