foto

Sergio Di Zio

  • nar. 20.9.1972 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kiss and Cry
2016 Miss Sloane
Rupture
2015 Muž na laně
2014 Angels and Ornaments (TV film)
My Daughter Must Live (TV film)
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
Chladnokrevný
2008 Boj o patent
2007 Just Buried
Komplic
Právo být otcem (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Svatební války (TV film)
2005 Těžká váha
2004 Pravidla lásky (TV film)
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Štěstí
2002 RFK (TV film)
Vdovy (TV film)
19 Months
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
Pokrevní bratři
Posedlost Ayn Randové
Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
Strom splněných přání
1998 Wall, The (TV film)
1997 Major Crime (TV film)
1995 Banda na výletě

TV seriály

2016 Four in the Morning (TV seriál)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
K snídani, obědu i večeři (S04E02)
2012 Doozers (TV seriál)
Grojband (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Almost Heroes (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
V utajení (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Vlny (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Northern Town (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Wayside (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
1998 Twitch City (TV seriál)

Dokumentární

2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace