foto

Stéphane Bern

  • nar. 14.11.1963 (52 let)
    Lyon, Rhône-Alpes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Pařížská blbka
2011 Celles qui aimaient Richard Wagner
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2008 Numéro complémentaire (TV film)
2007 Trois contes merveilleux (TV film)
2006 Aristokraté
2003 Tvoje ruce na mé půlce
2001 Naprosto úžasný
1998 Union libre (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)

Dokumentární

2007 Secrets d'histoire (TV seriál)
2004 Nous ne sommes pas des anges (TV seriál)
2003 Radio France: 24 heures sur 24 (TV film)
2002 Sagas: Melissa Sue Anderson (TV film)

TV pořady

2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Grand journal de Canal+, Le (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
20h10 pétantes (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Plus grand cabaret du monde, Le (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace