foto

Tom Fitzpatrick

  • nar. 23.9.1941 (75 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dokonalý svědek s.r.o.
Insidious 3: Počátek
Uncle Kent 2
2013 Insidious 2
2012 Jewtopia
2009 Attic Door, The
2008 Your Name Here
2006 Děsnej doják
2004 Devianti
2002 Salton Sea
2001 Boys to Men
Frank's Book
1999 Atomic Blue Mexican Wrestler
1997 Ill Gotten Gains
1995 Rváčův deník
1994 Secret Life of Houses, The
1979 Streets of L.A., The (TV film)

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
ŰberRay (S02E02)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace