foto

Tom Fitzpatrick

  • nar. 23.9.1941 (74 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dokonalý svědek s.r.o.
Insidious 3: Počátek
Uncle Kent 2
2013 Insidious 2
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Jewtopia
2011 Nová holka (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 Attic Door, The
Jsem v kapele (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
2008 Your Name Here
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Děsnej doják
2004 Devianti
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Salton Sea
2001 Boys to Men
Frank's Book
1999 Atomic Blue Mexican Wrestler
1997 Ill Gotten Gains
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Rváčův deník
1994 Secret Life of Houses, The
1993 Getting By (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1979 Streets of L.A., The (TV film)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace