foto

Mari Perankoski

  • nar. 10.3.1970 (47 let)
    Varkaus, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mrzout
2013 Temné vody
21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Cesta na sever
Index lásky
Skoro 18
2011 Odpadkový princ
Veljekset
2009 Dům košaté lásky
Pihalla
2008 Blackout
8 päivää ensi-iltaan
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Mogadishu Avenue
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Syke (TV seriál)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
Hyvin hiljaa (S03E06)
Vuoristotauti (S03E05)
další epizody (4)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (5)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Kimmo (TV seriál)
Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (4)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Dragon (E08)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Ihmisten puolue (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
1998 Kalapuikkokeitto (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Pythonin hännällä (TV film)

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)
1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace