foto

Mari Perankoski

  • nar. 10.3.1970 (47 let)
    Varkaus, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
Apu on tulossa (S03E07)
Petturi (S03E06)
další epizody
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Syke (TV seriál)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
Hyvin hiljaa (S03E06)
Vuoristotauti (S03E05)
Priorisointia (S03E04)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
Hyvä päivä (S02E07)
Pelottomat (S02E06)
další epizody
Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
Löytölapsi (S02E07)
Viimeinen niitti (S02E06)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Mrzout
2013 Temné vody
21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Cesta na sever
Index lásky
Kimmo (TV seriál)
Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
Skoro 18
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Odpadkový princ
Veljekset
Virta (TV seriál)
Dragon (E08)
2010 Kallio (TV seriál)
2009 Dům košaté lásky
Pihalla
2008 Blackout
Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Ihmisten puolue (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
8 päivää ensi-iltaan
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Majakka (TV seriál)
Mogadishu Avenue
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
1998 Kalapuikkokeitto (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
Sirpaleita (studentský film)

Dokumentární

2006 Pythonin hännällä (TV film)

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)
1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2010 Kallio (TV seriál)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace