foto

John D'Leo

  • nar. 1995
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Cat Corona
2015 Jack of the Red Hearts
2014 Nezlomný
2013 Mafiánovi
2012 Murt Ramirez Wants to Kick My Ass
Tohle je ráj
2011 Dirty Movie
2010 Poldové
2009 Nejlepší z Brooklynu
2008 Wrestler

TV seriály

2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
In and Out (S07E14)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Can Be Heroes (S03E11)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2006 Life on Mars (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace