foto

Orlando Brown

  • nar. 4.12.1987 (28 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Smoke Filled Lungs
2015 Straight Outta Compton
2012 Christmas in Compton
We the Party
2005 Proud Family Movie, The (TV film)
Průšvihář na útěku
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 Clifford's Puppy Days (TV seriál)
Maniac Magee (TV film)
Recept za milion dolarů (TV film)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Fillmore! (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
One on One (TV seriál)
Proud Family, The (TV seriál)
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Méďa Pusinka
Nejlepší hra
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1998 Superlék
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Walton Easter, A (TV film)
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Waynehead (TV seriál)
1995 Family Values (TV film)
In the House (TV seriál)
Major Payne
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace