foto

Dan Wyllie

  • nar. 1970
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jasper Jones
2014 Cesta naděje
2013 Broken Shore, The (TV film)
Charlieho země
The Turning
2012 The King Is Dead!
Žraločí invaze
2011 Hořící muž
Sanctum
The Hunter
2010 Království zvěrstev
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2007 Bastard Boys (TV film)
Curtin (TV film)
Šťastné míle
2006 Ezra White, LL.B.
2004 Money, The
The Alice (TV film)
2003 Martha's New Coat
Petr Pan
2002 Žít naplno
2000 Drsňák Chopper
1999 Jako dým
Redball
1998 Tenká červená linie
1997 IMAX Nutcracker, The
1996 Noc bláznů
1994 Muriel se vdává
Roly Poly Man, The
1992 Romper Stomper
Spotswood

TV seriály

2016 Secret City (TV seriál)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
Gallipoli (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
The Beautiful Lie (TV seriál)
2014 Kód (TV seriál)
2013 It's a Date (TV seriál)
2012 Miss Fisher's Murder Mysteries (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
Trable s dospíváním (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
2010 Bananas in Pyjamas (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 No Activity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace