foto

Dan Wyllie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jasper Jones
Secret City (TV seriál)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Beautiful Lie (TV seriál)
2014 Cesta naděje
Kód (TV seriál)
2013 Broken Shore, The (TV film)
It's a Date (TV seriál)
The Turning
2012 King Is Dead!, The
Miss Fisher's Murder Mysteries (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
Trable s dospíváním (TV seriál)
Žraločí invaze
2011 Hořící muž
Sanctum
SLiDE (TV seriál)
The Hunter
2010 Bananas in Pyjamas (TV seriál)
Království zvěrstev
2009 My Place (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2007 Bastard Boys (TV film)
Curtin (TV film)
Chandon Pictures (TV seriál)
Šťastné míle
Wilfred (TV seriál)
2006 Ezra White, LL.B.
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2004 Alice, The (TV film)
Love My Way (TV seriál)
Money, The
2003 Martha's New Coat
Petr Pan
Shark Net, The (TV film)
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
Žít naplno
2000 Drsňák Chopper
1999 Jako dým
Redball
1998 Tenká červená linie
1997 IMAX Nutcracker, The
Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Noc bláznů
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Muriel se vdává
Roly Poly Man, The
1992 Romper Stomper
Spotswood
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 Country Practice, A (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace