foto

Gudrun Ritter

  • nar. 16.11.1936 (79 let)
    Marienberg, Sasko, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Nachthelle
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
Už je tady zas
2014 Die letzte Instanz (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Zeugin der Toten (TV film)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Hauptstadtrevier (TV seriál)
Tatort - Todesbilder (TV film)
Viktor a tajemství krokodýlího domu
2010 Boxhagener Platz
Geheimnis in Siebenbürgen, Das (TV film)
Poll
2009 Bergab ist entspannter (studentský film)
Ein Starkes Team - La Paloma (TV film)
Mé dvě ženy (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Gehörst mir, Du (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
Prázdniny
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Am Ende des Schweigens (TV film)
Bella Block - Das Glück der anderen (TV film)
2005 Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2002 Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
Mutter, Die (TV film)
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Spuk aus der Gruft (TV film)
1997 Ärzte: Vollnarkose (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 ...zu Stein.
1991 Heute sterben immer nur die anderen
1989 Coming Out
Narrenweisheit (TV film)
Zakázaná láska
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Weihnachtsgans Auguste, Die (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
1984 Erscheinen Pflicht
1983 Luftschiff, Das
Polizeiruf 110 - Eine nette Person (TV film)
1982 Romance a Amélií
Sabine Kleist, sieben Jahre
1980 Dach überm Kopf
Jadup und Boel
Příští rok na Balatonu
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
1978 Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1976 So ein Bienchen (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Případ beze svědků (TV film)
Zwischen Nacht und Morgen
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1962 Neue Losung, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace