Reklama

Reklama

Austin Stowell

Austin Stowell

nar. 24.12.1984 (39 let)
Kensington, Connecticut, USA

Zajímavosti (6)

Most špiónů (2015)

  • Muž v televízii, ktorý informuje o výmene Powersa (Austin Stowell) a Abela (Mark Rylance), je Pierre Salinger. Salinger bol tlačovým tajomníkom prezidenta Johna F. Kennedyho a neskôr bol manažérom kampane kandidatúry Roberta F. Kennedyho na prezidenta. Tiež pôsobil krátky čas ako americký senátor z Kalifornie a potom strávil zvyšok svojej kariéry ako novinár pre televíznu sieť ABC. (Pat.Ko)

Most špiónů (2015)

  • Jako konzultant na filmu spolupracoval Powersův (ve filmu Austin Stowell) syn Francis Gary Powers Jr. Zahrál si také epizodní roli agenta CIA, který se ve scéně předstartovní instruktáže letounu U2 na Powerse na moment udiveně zahledí. (D.Moore)

Most špiónů (2015)

  • Powerse (ve filmu Austin Stowell) k doznání nebylo nutno lámat donucovacími prostředky, ke špionážní činnosti se přiznal dobrovolně druhý den po svém zajištění sovětskými orgány. (Robbi)

Most špiónů (2015)

  • Školení pilota Powerse (Austin Stowell) ohledně destrukce letounu U-2 je pro film upravené. Systém ve skutečnosti neměl žádný zpožďovač, takže kdyby pilot při problémech uvedl zařízení v činnost, letoun by okamžitě explodoval. Potvrdily to sovětské zdroje po prozkoumání trosek letounu. (Robbi)

Herec

Host

Reklama

Reklama