foto

Anna Deavere Smith

  • nar. 18.9.1950 (66 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Surgeon General (TV film)
2008 Rachel se vdává
2007 Království
Životní poslání
2005 Bohémové
Cry Wolf
2004 Manchurianský kandidát
2003 Lidská skvrna
1995 Americký prezident
1993 Dave
Philadelphia
1987 Unfinished Business
1983 Bláznivá láska
1982 Soup for One

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
2014 Black-ish (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2000 Twilight: Los Angeles
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 My America (TV seriál)

Dokumentární

2000 Twilight: Los Angeles

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace