foto

Dimitri Storoge

  • nar. 26.7.1977 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2015 Skrytá válka
Vůně mandarinky
2013 Bella a Sebastián
2012 Je ne suis pas mort
La baie d'Alger (TV film)
2011 Gang Story
Nuit #1
2010 Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Dédé, à travers les brumes
Neberte to osobně
Srážlivost dní
2008 Paní z Monsoreau (TV film)
2007 Boy Crush
Sang noir, Le (TV film)
2005 La Trahison
Vie privée, La
2004 Ciao bambino
Droit chemin, Le
2003 Jeux de plage
Kontra
Oedipe - [N+1]
Par amour (TV film)
Pronobis
2002 Nebe na dosah
Paradis de Laura, Les (TV film)
2001 Duettistes: Jeunes proies, Les (TV film)
2000 Franck Spadone

TV seriály

2012 No Limit (TV seriál)
2011 Frajeři (TV seriál)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace