foto

Christoffer Boe

  • nar. 7.5.1974 (42 let)
    Rungsted Kyst, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Christoffer Boe (1974, Dánsko) je spoluzakladatel produkční společnosti Alphaville Pictures Copenhagen. V roce 2003 získal prestižní „Zlatou kameru“ za svůj celovečerní snímek Reconstruction. Ceny a slávu mu přinesly i jeho další filmy Allegro, Offscreen a Alting bliver godt igen, který byl představen na festivalu Fresh Film Fest 2010, kterého se Christoffer Boe účastnil jako člen poroty.

9. Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

2013 Sex, drogy a daně
2011 Bestie
2006 Offscreen
2005 Allegro
2003 Rekonstrukce
2001 Kissmeyer Basic (TV seriál)

Herecká filmografie

2009 Pact (TV seriál)
2006 Offscreen

Dokumentární

2003 Trier, Kidman og Cannes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace