foto

Mariana Otero

  • nar. 9.12.1963 (52 let)
    Rennes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 À ciel ouvert
2010 Entre nos mains
2003 Histoire d´un secret
1997 Cette télévision est la vôtre (TV film)
1994 La loi du collège (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 À ciel ouvert
2010 Entre nos mains

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 À ciel ouvert

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace