foto

Hannu Kivioja

  • nar. 30.7.1963 (53 let)
    Ylivieska, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Toivon tuolla puolen
2015 Koukussa (TV seriál)
Punainen kolmio (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2014 Ei kiitos
Kristuksen morsian (TV film)
2011 Pussikaljaelokuva
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Poslední kovboj zůstává
Täällä Pohjantähden alla
2008 Bouřlivák
Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Katso ihmistä (TV seriál)
Kesällä kauas pois (studentský film)
Putoavia enkeleitä
Tukka Auki (TV seriál)
2007 Raja 1918
V2 - Jäätynyt enkeli
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Presidentit (TV seriál)
Volba
2004 Karaoke (TV film)
Perhonen
2003 Keinu (studentský film)
Pahat Pojat
Sibelius
2002 Kala
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Ken tulta pyytää
Rentun ruusu
Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
Tango Kabaree
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Pako punaisten päämajasta (TV film)
Pieni pyhiinvaellus
1999 Hra na špióny
Kulkuri ja joutsen
Rakastin epätoivoista naista
1998 Hiekkamorsian
Vita nuova (studentský film)
1997 Jäänmurtaja
Joonas
Outo tehtävä (TV film)
1996 O-Zone
Viisasten kivi
1995 Kotikatu (TV seriál)
Pidetty hiljainen mies
1994 Mielikuva (studentský film)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Isä meidän
Jänis (TV film)
Pappa rakas (TV seriál)
Sotapoika (TV film)
Yösydän
1992 Kauhun millimetrit
Kim byl Joe Luis?
Ovi (TV film)
Tuhlaajapoika
1991 Ei rakkautta kiitos
Jälkeläinen (studentský film)
1990 Ystävät, toverit
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
Tangokuningas ei aterioi (studentský film)
1987 Siriuksen vieraat (TV film)
1985 Neznámý voják

Dokumentární

2014 Suuri asekeskustelu
2004 Suuret Suomalaiset: Mikael Agricola (TV film)
1986 Laulu
Täytetty (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace