foto

Linus Sandgren

  • nar. 5.12.1972 (43 let)
    Spånga, Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2015 Joy
2014 Láska na kari
2013 Špinavý trik
2012 Lycka till och ta hand om varandra
Země naděje
2011 V tunelu
2010 Skrýš
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2005 Bouře
2002 Lyckantropen
Spung (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Dokumentární

2004 Alla bara försvinner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace