foto

André Penvern

  • nar. 26.11.1947 (69 let)
    Sèvres, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grace, kněžna monacká
2012 Hašišbába
Les Seigneurs
Les Vacances de Ducobu
Oui, šéfe!
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Minulost se vrací (TV film)
2008 Agathe Cléryová
Hauts murs, Les
Papillon noir (TV film)
2007 Edith Piaf
Mariées de l'isle Bourbon, Les (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Pièces détachées
Porte-bonheur, Le (TV film)
2005 Un prof en cuisine (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Robinsonnes, Les (TV film)
Zmije v hrsti
2003 Rien ne va plus (TV film)
Une affaire qui roule
2002 Bâtards
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Fantom Paříže
2000 Amazonka
Natures mortes (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
Les Parasites
1998 Alambic, L' (TV film)
Radeau de la Méduse, Le
1997 Amour à l'ombre, L' (TV film)
Miracle à l'Eldorado (TV film)
Oranges amères
Une femme sur mesure (TV film)
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
Billard à l'étage (TV film)
Temps de chien
1994 Dědečkova zahrada (TV film)
Pret-A-Porter
Rock'n'roll Control
1993 Audacieux, Les (TV film)
Dame de lieudit, La (TV film)
Pétain
Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
Treizième voiture, La (TV film)
1992 Bienvenue à Bellefontaine (TV film)
Bohémský život
Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
1991 In the Eye of the Snake
Matka, dcera a milenci
1989 Bille en tete
Francouzská revoluce (TV film)
The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1988 Corentin, ou Les infortunes conjugales
Špinaví, prohnilí lumpové
1987 Les noces barbares
1986 Mariage blanc (TV film)
1985 Holcroftův pakt
1984 Korsičtí bratři
1983 Prends ton passe-montagne, on va à la plage
1981 Babas Cool, Les
1980 Entourloupe, L'
La Petite sirène
Žoldáci
1979 Francouzské pohlednice
Gagnant, Le
Gros câlin
1978 Jsem nesmělý, ale léčím se
Temps d'une République: De guerre lasse, Le (TV film)
Úhoři
1977 Couple témoin, Le
Herbie jede rallye
Pochoduj nebo zemři
Sedmá rota za úplňku
Zvíře
1976 Les Oeufs brouillés
Nájemník
Nebezpečný cestující
1975 Ce cher Victor
Francouzská spojka 2
Růžové poupě
1974 Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Není kouře bez ohně
Rabín Jákob
1972 Doktor Popaul
1971 Někdo je za dveřmi

TV seriály

2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
2011 Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Podezření (TV seriál)
2000 Kiné, La (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1995 Boeuf-carottes, Les (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1988 Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1980 Aéropostale, courrier du ciel, L' (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace