foto

Lukáš Horáček

  • nar. 16.6.1982 (34 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2015 Delirium (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)
2013 Odečet vody (amatérský film)
2009 Mrkev a mlíko (amatérský film)
2007 FAFU (amatérský film)

TV seriály

2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Delirium (amatérský film)
2013 Odečet vody (amatérský film)
2007 FAFU (amatérský film)
Krajina za duhou (amatérský film)

TV seriály

2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Doprdelesvěta! (amatérský film)
2007 Krajina za duhou (amatérský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Doprdelesvěta! (amatérský film)
2007 Krajina za duhou (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Delirium (amatérský film)
2007 Krajina za duhou (amatérský film)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Krajina za duhou (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace