foto

Dimitri Leonidas

  • nar. 14.11.1987 (28 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Lake
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Památkáři
Rosewater
2012 Sindibád (TV seriál)
Zvířata
2010 Centurion
2009 Tormented
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace