foto

Udo Kroschwald

  • nar. 1955
    Freiberg, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Herbert
2014 Památkáři
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Tom Atkins Blues
2009 Diamantenhochzeit
2008 Berlin Calling
Plötzlich Millionär (TV film)
2007 Alle Alle
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Aszendent Liebe (TV film)
Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Ketchup Connection (TV film)
Nimm dir dein Leben
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Woyzeck (divadelní záznam)
2003 Ein Schiff wird kommen
Místo činu - Domobrana (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Mask under Masks
Pianista
2001 Berlin Is In Germany
Der Verleger (TV film)
Verbotene Küsse (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
1999 Helden wie wir
Midsommar Stories
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Move on up (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Engelchen
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
1995 Das Versprechen
Stefanie (TV seriál)
1993 Adamski
Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
Slon v nemocnici
1992 Apfelbäume
Haus Herzenstod (TV film)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
1985 Haifischfütterer, Der

Dokumentární

2006 Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace