foto

Jukka Virtanen

  • nar. 25.7.1933 (83 let)
    Jämsänkoski, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Toivon tuolla puolen
2012 Cesta na sever
2010 Jos rakastat
2004 Korkeasaaren kotibileet
Uuno Turhapuro - This Is My Life
1992 Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1985 Hei kliffaa hei!
1983 Menestyksen maku
1980 Tup-akka-lakko
1978 Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
1973 Uuno Turhapuro
1970 Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1968 Mustaa valkoisella
Noin 7 veljestä
1967 Pähkähullu Suomi
1966 Millipilleri
1965 Lumilinna (TV film)
1960 Iloinen Linnanmäki

TV seriály

2015 Roba (TV seriál)
Hyvä päivä (S02E07)
2003 Speden parhaat (TV seriál)
1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
1997 Joulukalenteri, The (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1972 Joulukalenteri (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2009 Jukka Virtanen - Kuriton mies (TV film)
Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2008 Provinssirock 30 (TV seriál) - a.z.
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 60-luvun kuvakirja (TV seriál)
2004 Virtasta Koskella (TV film)
2003 Jaakko Salo, Salon Jakke (TV film)
Potkua ikä kaikki (TV film)
2002 Koomikon kuva - Spede Pasanen 1930 - 2001, osa 1 (TV film)

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Kansallistietäjä (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Telvis 2003 (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1994 Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1992 Syksyn sävel 1992 (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1983 Syksyn sävel 1983 (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1972 Riisuttu, verhoton, karvaton, paljas (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
1969 Euromuoti 1969 (TV pořad)
Yksi + 300 (TV pořad)
1967 Pikkuisen hymyä (TV pořad)
1966 Me krokotiilit (TV pořad)
Voitko Sä syömmes antaa... (TV pořad)
1964 Studio 500000 (TV pořad)
1963 Kotikatsomo (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
1989 Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)
1987 Fakta homma
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1968 Noin 7 veljestä
1967 Pähkähullu Suomi
1966 Millipilleri
1965 Lumilinna (TV film)

TV seriály

2003 Speden parhaat (TV seriál)
1997 Joulukalenteri, The (TV seriál)

TV pořady

1969 Tällainen olet mies (TV pořad)
1968 Lasse ja Kristina (TV pořad)
Spede show (TV pořad)
1967 Stella Polaris (TV pořad)
50 pientä minuuttia (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
Messuparaati (TV pořad)
1965 Ralliralli (TV pořad)
Sävelin muodin syksyyn (TV pořad)
Spedevisio (TV pořad)
1963 Karuselli (TV pořad)
Lauantai-ilta kestikievarissa (TV pořad)
Salon Musique eli vekkulia kosmetiikkaa (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
Tema nova (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Arkipäivä (TV pořad)
Setäni on samaa maata (TV pořad)
Witte zwanen, zwarte zwanen (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)
1959 Music, music, music (TV pořad)
Visailukisailu (TV pořad)
1958 Palapeli (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2006 Estradilla: Iloinen joulukonsertti (koncert)
2005 Aikuisten oikeesti (divadelní záznam)
2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)
2002 Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
1989 Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)
1988 Kanavanvaihtaja (divadelní záznam)
1987 Maitoa, maitoa! (divadelní záznam)
1986 Paasalusta (divadelní záznam)
1985 Yespoks! (divadelní záznam)
1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
1983 Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)
1970 Häjyt, rennot ja rumat (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1968 Noin 7 veljestä
1967 Pähkähullu Suomi
1966 Millipilleri
1965 Lumilinna (TV film)
1960 Voi meitä ihmisiä (TV film)

TV seriály

1997 Joulukalenteri, The (TV seriál)
1972 Joulukalenteri (TV seriál)
1971 Katapultti (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ikuinen viesti
1975 Pikku Mirjamin jännä päivä (TV film)

TV pořady

1990 Osapäiväartistit (TV pořad)
1987 Tiikerihai (TV pořad)
1986 Salakari (TV pořad)
1983 Väärän kuninkaan päivä (TV pořad)
1972 Riisuttu, verhoton, karvaton, paljas (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
1968 Lasse ja Kristina (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
1963 Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace