Reklama

Reklama

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo

nar. 16.05.1989 (34 let)
Grootfontein, Otjozondjupa, Namibie

Biografie (1)

Známá modelka Behati Prinsloo se narodila 16. května 1989 v Grootfonteinu. Její otec pracuje pro církev. Vyrůstala v Africe, ale vzdělávání probíhalo v angličtině. V roce 2005 jela na dovolenou do Kapského Města, kde si ji všimla Sarah Doukas, která objevila například také Kate Moss. Behati se již objevila na módních přehlídkách pro celosvětově známé značky, kterými jsou například Chanel, Prada, Louis Vuitton, Lacoste a Miu Miu. Objevila se na obálkách prestižních… (více)

Zajímavosti (3)

  • Je vysoká 180 centimetrov, váži 53 kilogramov, nosí oblečenie veľkosti 36, topánky veľkosti 39 a podprsenku veľkosti 32B. Miery v období, kedy ešte nedovŕšila 30 rokov, boli 81-65-89. (Jozko)

Anya Taylor-Joy

  • Sarah Doukas, ktorá ju objavila, zastupovala aj Kate Moss, Caru Delevingne a Behati Prinsloo. Krátko po podpísaní zmluvy so modelingovou agentúrou Storm dostala Anya svoju prvú úlohu pri fotení, ktoré sa náhodou konalo na mieste natáčania seriálu Panstvo Abbey (od r. 2010). Tam stretla írskeho herca Allena Leecha, ktorý počas jej recitácie básní írskeho básnika Seamusa Heaneyho bol tak dojatý, že ju odporučil svojej agentke Kat Gosling, ktorá ju neskôr prijala pod svoje krídla. (Pat.Ko)

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Reklama