foto

Dylan Minnette

  • nar. 29.12.1996 (19 let)
    Evansville, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dylan Christopher Minnette se narodil 29. prosince 1996 v Indianě. Již v sedmi letech začal natáčet reklamy v Chicagu. Později se přestěhoval do Los Angeles, kde pokračoval v herectví.

Dylan, ve věku osmi let, natočil svou první televizní roli. Ztvárnil mladého Charlieho Harpera v seriálu Dva a půl chlapa. Poté si zahrál v jedné epizodě seriálu Drake a Josh. Následovaly další role v seriálech z nichž nejznámější jsou Ztraceni (syn Jacka Sheparda), Útěk z vězení (mladý Michael Scofield), Božská mrcha (Clay Norman) a Procitnutí (Rex Britten). V roce 2010 se objevil v remaku švédského filmu Ať vejde ten pravý. O tři roky později si zahrál po boku Hugh Jackmana a Jakea Gyllenhaala ve filmu Zmizení.

Dylan Minnette není jen herec, ale také muzikant. Zpívá, hraje na kytaru a klávesy ve skupině zvané The Narwhals (předešlý název skupiny byl The Feaver). Talentovaná skupina vrací zpátky starý, klasický rock. Vliv na skupinu měli Arctic Monkeys, The Strokes, The Beatles, Kings Of Leon a The Libertines. Skladba Bleeding Man byla použita v promu na 2. řadu seriálu R.L. Stine's the Haunting Hour. V roce 2011 zamířili tehdy ještě The Feaver na festival Vans Warped Tour, kde vyhráli kapelovou soutěž.

Tomáš "Aaron." Brožek

Herecká filmografie

2016 Smrt ve tmě
2015 Husí kůže
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Prodloužený víkend
Save Me (TV seriál)
Zmizení
2012 Major Crimes (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Ať vejde ten pravý
Hodina duchů (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Dívčí parta
Mentalista (TV seriál)
Sněžní přátelé
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Santa má bráchu
2006 Enemies (TV seriál)
Vánoce bez Santy (TV film)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2002 Dr. Phil (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace