foto

Madalina Diana Ghenea

  • nar. 8.8.1988 (28 let)
    Slatina, Rumunsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zoolander No. 2
2015 Mládí
2013 Dom Hemingway
2012 Razza bastarda
2011 I soliti idioti: Il film

TV seriály

2011 Borgia (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace