foto

Jitka Asterová

  • nar. 7.12.1959 (56 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jitka Asterová se narodila v Praze 7. prosince 1959. V mládí se věnovala gymnastice a také krasobruslení. Chodila do dětské lední revue. Jako absolventka gymnázia šla studovat na Lidovou Konzervatoř, ze které přestoupila na DAMU. V roce 1984 ji úspěšně absolvovala. V ročníku byla společně s Ivanou Chýlkovou, Karlem Rodenem či Evou Holubovou.

Jitka Asterová nyní moderuje na Frekvenci 1. Občas se objevuje v seriálu ULICE a jako hlasatelka v rádiu Free Radka Zejdová. Zahrála si například ve filmu ČAS SLUHŮ, ŠAKALÍ LÉTA či ve VRATNÝCH LÁHVÍCH.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (E08)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2006 Vratné lahve
2005 Každý den karneval (TV film)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2000 Řád saténových mašlí (TV film)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1998 Čas dluhů
1997 Facka (TV film)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)
1995 Hodiny od Fourniera (TV film)
Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Když se slunci nedaří (TV seriál)
1993 Krvavý román
Šakalí léta
1992 Trhala fialky dynamitem
1991 Corpus delicti
Discopříběh 2
Le flic de Moscou (TV seriál)
Žebrácká opera
1990 Čarodějky z předměstí
Freonový duch
Nemocný bílý slon
1989 Čas sluhů
Kolotoč a devět vnuků (TV film)
Mar es azul, El
Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Chlapci a chlapi (TV seriál)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
Pan Tau
Postoj
Stupne poražených
Výhra (TV film)
1987 Jak básníkům chutná život
Rizikové pracoviště (TV film)
1986 Černá punčocha
Domek u lesa (TV film)
Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Nevěra (TV film)
Smích se lepí na paty
Veselé Vánoce přejí chobotnice
1985 Já nejsem já
Kvílení vlkodlaků II
Tichá radosť
Vesničko má středisková
1984 Berete se dobrovolně? (TV film)
Cesta kolem mé hlavy
Na dosah ruky (TV seriál)
Narozeniny (TV film)
1983 Samorost
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Vinobraní
Zelená vlna
1981 Kašpárek
1979 Smrt stopařek
1977 Hop - a je tu lidoop
Koncert pro mantinely (TV film)

Dokumentární

2012 Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát (TV film)
2011 13. komnata Hany Čížkové (TV film)
2006 Začátky filmových hvězd
1998 Film o filmu: Čas dluhů (TV film)

TV pořady

2013 Barrandovská abeceda (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Česká hvězda 2011 (TV pořad)
Pečeme s láskou (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2007 Humor na scénu! (TV pořad)
2006 Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
1987 Domácí úkoly (TV pořad)
1984 Zpívánky (TV pořad)

Hudební videoklipy

1998 Tři sestry - ´63 (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace