foto

Eduard Klezla

  • nar. 18.10.1961 (55 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Muzikál aneb Cesty ke štěstí
2014 Stopy života - Ašský chlapec (TV film)

TV pořady

2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace