foto

R.L. Stine

  • nar. 8.10.1943 (73 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2015 Husí kůže - kniha

Scenáristická filmografie

2015 Eye Candy (TV seriál)
2008 Mostly Ghostly
2007 Hodina duchů
2003 Haunted Lighthouse
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Herecká filmografie

2001 Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace