foto

Jenna Gavigan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Chraň nás od zlého
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 12 (S01E12)
2011 Family Album (TV film)
Terri
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Není to tak snadné
Single Man
2005 Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kinsey
Zachraň mě (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace