foto

Panu Vauhkonen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Toivon tuolla puolen
2016 Syke (TV seriál)
Kenguruhoitoa (S03E02)
Aivokemiaa (S03E01)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2014 Korso
2013 Fatima (TV film)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
Kotitehtäviä (E09)
Sydämen sairautta (E08)
Kaikkea ei aikakaan paranna (E07)
další epizody
Očista
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Moska (TV seriál)
Syvälle salattu
Vares - Sukkanauhakäärme
2010 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
Světla v soumraku
Turvetta ja timantteja (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)
Populärmusik från Vittula
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Rotanloukku (TV film)
2002 Muž bez minulosti
Paholaisen tytär (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
Mooseksen perintö (TV seriál)
Peräkamaripojat (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Pieni pyhiinvaellus
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Putkinotko (TV seriál)
1997 Herran karitsa (studentský film)
1996 Kaukana
1995 Kotikatu (TV seriál)

TV pořady

2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Producentská filmografie

2014 Apollo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace