foto

Mario Pisu

  • nar. 21.5.1910
    Montecchio Emilia, Itálie
  • zem. 17.7.1976 (66 let)
    Velletri, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1976 Amici di Nick Hezard, Gli
Sorbole... che romagnola!
1975 Blue Jeans
Conviene far bene l'amore
Giustiziere di mezzogiorno, Il
Infermiera, L'
1974 Carnalità
Ordine firmato in bianco
Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)
1973 Boss - Smrt na zakázku
Io e lui
Paolo il caldo
Sans sommation
1972 Joe Petrosino (TV seriál)
1971 Siamo tutti in liberta provvisoria
Zatčen na hranicích
1970 I racconti di Padre Brown (TV seriál)
1969 Amore è come il sole, L'
Nero Wolfe (TV seriál)
Zingara
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
Lady Hamiltonová
Temptation
1967 I promessi sposi (TV seriál)
Johnny Banco
Scommessa, La (TV film)
Scusi, lei è favorevole o contrario?
Spia, spione
1966 Adulterio all'italiana
Atout coeur à Tokyo pour O.S.S. 117
Come svaligiammo la banca d'Italia
Estouffade à la Caraibe
Já, já, já ... a ti druzí
Nostri mariti, I
1965 Četník v New Yorku
Giulietta a duchové
Il giocatore (TV seriál)
Made in Italy
Scippo, Lo
Soldati e caporali
Te lo leggo negli occhi
1964 Grandi camaleonti, I (TV film)
1963 Diavoli di Spartivento, I
Mito, Il
Stalo se v Turíně
Zorro a tři mušketýři
8 1/2
1962 Motorizzati, I
Smemorato di Collegno, Lo
Zuřivá léta
1961 Mariti a congresso
1960 Cosacchi, I
1959 Annibale
Primo amore
1955 Totò all'inferno
1953 Dieci canzoni d'amore da salvare
Di qua, di là dal Piave
1952 Cinque poveri in automobile
1951 Due verità, Le
Io sono il capataz
Mago per forza, Il
1950 Diavolo in convento, Il
Le sei mogli di Barbablù
Vedovo allegro, Il
1949 Margherita da Cortona
1946 Biraghin
Marito povero, Il
Můj syn profesor
1945 Canto della vita, Il
Lettere al sottotenente
Ratto delle sabine, Il
1943 Locandiera, La
Nostro prossimo, Il
1942 Addio Kira!
Noi vivi
1941 Cenerentola e il signor Bonaventura
1940 Manovre d'amore
1938 Crispino e la comare
Il suo destino
Sposa dei re, La
1937 È tornato carnevale
Ultima nemica, L'
1936 Amazzoni bianche
Il re di denari
L'aria del continente
1935 Il re Burlone
Passaporto rosso

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace