foto

Norman Alden

  • nar. 13.9.1924
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 27.7.2012 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2006 Náš dům (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
2003 Like Family (TV seriál)
2002 Noc vlka (TV film)
2001 Svět podle Prota
1998 Doktor Flastr
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Ed Wood
Veselé obludy (TV seriál)
Wyatt Earp: Return to Tombstone - a.z.
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Lumpíci (TV seriál)
1989 Cutting Class
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Roller Blade Warriors: Taken by Force
1988 Jsou mezi námi
Lady Mobster (TV film)
Man Against the Mob (TV film)
TV 101 (TV seriál)
1987 Destination America (TV film)
Hooperman (TV seriál)
Off the Mark
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Transformers: The Movie
Valerie (TV seriál)
1985 California Girls (TV film)
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
Návrat do budoucnosti
Small Wonder (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Desperate Lives (TV film)
Matt Houston (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
Viktor, Viktorie
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Návrat na Planetu opic (TV film)
Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Cloud Dancer
Flamingo Road (TV film)
Hraniční čára
1979 California Fever (TV seriál)
No Other Love (TV film)
Samurai (TV film)
Stone (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 All-New Super Friends Hour, The (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
I Never Promised You a Rose Garden
Napůl drsňák
Operation Petticoat (TV seriál)
Ring of Passion (TV film)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Krofft Supershow, The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Fay (TV seriál)
Hindenburg
Honorable Sam Houston, The (TV film)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Cry Panic (TV film)
Devlin (TV seriál)
Chopper One (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Teror na 40. podlaží (TV film)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Blood, Black and White
Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Murdock's Gang (TV film)
Super Friends (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Ben
Kansas City Bomber
Kung Fu (TV seriál)
Stand Up and Be Counted
The Rookies (TV seriál)
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Where Does It Hurt?
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV film)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Trackers, The (TV film)
1970 Dan August (TV seriál)
Psychiatrist, The (TV seriál)
Tora! Tora! Tora!
1969 All the Loving Couples
Bracken's World (TV seriál)
Fever Heat
Changes
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Ostře sledovaná banka
Pigeon, The (TV film)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Ďábelská brigáda
Hawaii Five-O (TV seriál)
Chubasco
Killers Three
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dobré časy
First to Fight
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Divocí andělé
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Andy
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Red Line 7000
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Dva záletníci
Man's Favorite Sport?
Mr. Broadway (TV seriál)
Patsy
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Meč v kameni
My Favorite Martian (TV seriál)
NBC Children's Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
Travels of Jaimie McPheeters, The (TV seriál)
Zamilovaný profesor
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Operation Bottleneck
Portrait of a Mobster
Ripcord (TV seriál)
Secret of Deep Harbor
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Walking Target, The
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Power of the Resurrection, The
Steve Canyon (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Hear Me Good
Leave It to Beaver (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace